“MAIROON Bikes & More” Een eenmanszaak waar alles draait om persoonlijk contact. Advies en service aan racefietsen, mountainbikes en trekkingsfietsen. Begeleiden van uitdagingen waarbij wij de zelfde passie delen “FIETSEN”.

Fietser op race en mtb in binnen en buitenland. Deelname aan mooie evenementen o.a. Alpe d’HuZesPyreneeën ChallengeEsperienza Stelvio en vele klassiekers oa Amstel Gold, Luik Bastenaken Luik, Ronde van Vlaanderen.

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen klein of groot, bekend of onbekend. Begeleiding aan fietsers of fietsgroepen tijdens hun inspanningen en ontberingen bij grote en kleinere evenementen.

Met ruim 10 jaar ervaring in het bouwen van en onderhoud aan fietsen, gespecialiseerd in high-end racefietsen en mountainbikes, zowel klassiek als hypermodern adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

De focus ligt bij ons op het persoonlijk contact met u als klant en de service omtrent datgene waar het om draait; FIETSEN! Dit doen wij op betaalbare en snelle wijze zodat het plezier niet verloren gaat.