Klim Classic Nijmegen

De Oersoep Klim Classic Nijmegen is een schitterende wielertocht.

Een wielertocht aan het einde van het wielrenseizoen, voor recreatieve wielrenners waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Onderweg
De tocht is een mix van pittige klimmetjes afgewisseld met vlakke stukken dijk en een glooiend heuvellandschap. Uniek hierbij is dat op de bepijlde route de mooiste klimmetjes rondom Nijmegen, zoals de oude Holleweg en de Van Randwijckweg, met elkaar verbonden worden.
In 120 kilometer worden 1000 hoogtemeters gemaakt. Voor de wielrenners die het wat rustiger aan willen doen is er een route van 75 km met 500 hoogtemeters. Uiteraard zorgen op de route voor twee pauzeplekken met eten en drinken.

Start en Finishplein
De start en finish vinden plaats bij brouwerij Oersoep op het Honigcomplex. Op het finishplein bij STOOM, de brewpub van Oersoep, is een gezellig terras ingericht met muziek waar je met je medefietsers kan proosten op het volbrengen van de tocht en het einde van het wielrenseizoen.

Inschrijven
NTFU-leden betalen voor de Oersoep Klimclassic Nijmegen €6,00 en niet-leden €7,00 . De  Oersoep Klimclassic Nijmegen is vol.

Er kan niet meer voor ingeschreven worden.

Starttijden: 75 en 120 kilometer starten tussen 8.00 en 10.00
Startlocatie: Brouwerij Oersoep, Honigcomplex, Waallbandijk 14D, 6541 AJ Nijmegen

Fiets mee!

Scroll to top