Fulcrum wielen

Fulcrum Wheels srl gebruikt alleen ultralichte materialen zoals aluminium, koolstofvezel en polyaramide, terwijl er zorgvuldig op wordt gelet dat de kracht van het wiel niet wordt verminderd.

Fulcrum heeft een aantal systemen ontwikkeld die uniek zijn in de wereld: 2: 1 Two-to-one, voor het verdubbelen van het aantal spaken op kritieke punten, Dynamic Balance, voor het verkrijgen van een constant gebalanceerde rotatiedynamiek, MoMag, die zorgt voor een duurzame montage en perfecte spaakvastheid, en AFS (Axial Fixing System) voor volledige compatibiliteit met alle off-road schijfremsystemen.

Fulcrum is ook de wereld van tubeless racefietsen ingegaan, met het innovatieve 2-Way Fit ™ -systeem: een exclusief velgprofiel dat het mogelijk maakt om ofwel een tubeless band of een klassieke clincher op hetzelfde wiel te monteren.

Scroll to top